Ta en promenad ner bitcoin boulevard

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Juni 2019).

Anonim

Vi föreställer oss ofta en värld där vi kan gå ner på gatan och kunna betala med virtuell valuta överallt där vi går. För en liten förort utanför Cleveland, Ohio, blir detta verklighet. Beläget i Cedar and Lee-distriktet och bara tio minuter utanför centrala Cleveland är det som snart kommer att bli känt som Bitcoin Boulevard USA. Bosatt i Cleveland Heights, exakt namngiven Bitcoin Boulevard USA, kommer snart att ge beskyddare av lokala företag möjlighet att göra inköp med Bitcoin. I början av maj börjar flera företag längs Lee Road acceptera Bitcoin.

Organiserad av CoinNEO (koy-nee-oh) består Bitcoin Boulevard US för närvarande av åtta handlare och 2 tjänsteleverantörer, med hopp om att få 10 ombord före evenemangets datum. Evenemanget kommer att vara en organiserad gemenskapshändelse i samma anda som Bitcoin Boulevard i Nederländerna. CoinNEO följer en liknande modell, och kommer att vara en av de få Bitcoin-samhällena i sitt slag centrerad i USA. Evenemanget är planerat före den 1 maj och gör det möjligt för både erfarna och inledande användare att ta hand om att använda Bitcoin inom murverk och murbruk. Bitcoin Boulevard USA kommer att täcka över två walkable block längs samma gata, med möjligheter att uppleva god mat, detaljhandel, salonger och hantverkare - allt med virtuell valuta.

CoinNEO är ett Bitcoin konsultföretag baserat i Cleveland Heights som samarbetar med organisationer för att utforska möjligheter, risker och lösningar i samband med att Bitcoin accepteras som betalningsalternativ för sina kunder och B2B-föreningar. CoinNEO grundades av Nikhil Chand, och utbildar Bitcoin-verktyg för online och personliga transaktioner.

Företaget har arbetat hårt för att informera köpmännen om fördelarna med Bitcoin, med den första som The Wine Spot i Cleveland Heights. Sedan den tiden har Chand fokuserat på att sprida kunskap om Bitcoin och organisera Bitcoin Boulevard USA. Faktum är att Wine Spot var värd för den senaste Cleveland Bitcoin Meetup. Chand och CoinNY har jobbat hårt för att förbereda köpmän att acceptera Bitcoin för öppningen av Bitcoin Boulevard USA.

Bland de nuvarande köpmännen är Sweetie Fry, skapare av "ridiculosly good frites" och handgjord glass; Mitchells fina choklad; Vinplatsen, ett café som ger vin och hantverk öl; Shawn Paul Salon; populär restaurang och bar, The Tavern Company; hållbara kläddesigners, Revive; Parnell Pub, The Katz Club Diner och tjänsteleverantör, Monroe Constructs.

En promenad ner Bitcoin Boulevard USA kommer att placera dig mitt i en Bitcoin-ekonomi i aktion. Bitcoin Boulevard USA kommer att ge en destination för Bitcoin-handel för både lokala och internationella kunder. Antalet småföretag som antar virtuella valutor främjar bredare diskussioner om dessa valutas roll, nu och i framtiden.För lokala företag som de som ingår i Bitcoin Boulevard USA, har Bitcoin potential att öka marginalerna genom att minska kostnaderna för bearbetning och bedrägerier, vilket är särskilt viktigt för en liten företags framgångsnivå. Virtuell valuta kan öka varumärkeskännedom, öka vår kundbas och nå globalt.