Bitcoin-utbyten och plånböcker stödjer bitcoin cash

The Choice is Ours (2016) Official Full Version (Maj 2019).

Anonim

"Bitcoin Cash" (BCH), ett förslag som ursprungligen föreslogs av Bitcoin-gruvutrustningstillverkaren Bitmain, aktiverad den 1 augusti 2017. Timmer efter aktiveringen av Bitcoin Cash minskade ViaBTC det första Bitcoin Cash-blocket.

Även den 1 augusti Bitcoin Magazine s Aaron Van Wirdum släppte en omfattande guide till bitcoin-innehavare för att hävda och sälja Bitcoin Cash som har krediterats dem. I huvudsak handlar processen privata nycklar till bitcoinplånböcker som innehas av användare på icke-förvaringsplattformar. För användare som har full kontroll över sina privata nycklar finns det en manuell process att genomgå när man försöker hämta Bitcoin Cash (BCH).

Centraliserade bitcoinutbyten och handelsplattformar håller privata nycklar till sina användare och därigenom, genom utbyten, är processen för att hävda Bitcoin Cash mycket enklare.

Två av fem stora bitcoinutbyten i USA: s support Bitcoin Cash

USA är världens näst största bitcoinmarknad med en daglig handel på 97 miljoner dollar med Kina som topplista. Endast två av de fem bästa utbytena och handelsplattformarna i USA stöder dock Bitcoin Cash kreditering och uttag. Bitfinex och Kraken tillkännagav den 27 juli 2017 att alla konton krediteras med BCH inom en snar framtid, medan Bitstamp, Gemini och GDAX inte har några planer på att stödja BCH när som helst snart.

Vid klockan 6: 35 PM den 1 augusti meddelade Kraken att alla sina konton har blivit framgångsrikt krediterad med BCH. Omkring samma tid uppgav Bitfinex att dess utvecklingslag också håller på att kreditera BCH till alla konton, men att inget konto har krediterats än.

I motsats därtill angav Bitstamp, Gemini och GDAX uttryckligen att de tre börserna inte stöder BCH. Både GDAX och Bitstamp tog upp problemet genom att beskriva BCH som en alternativ cryptocurrency (altcoin) och att de inte har möjlighet att stödja den digitala valutan.

"Det är viktigt att klargöra att Bitstamp inte skulle kunna stödja Bitcoin Cash [BCH], myntet i samband med Bitcoin Cash-förslaget. I Bitstamps uppfattning är [BCH] ett alt-mynt och beslutet att lista BCC-tokens fortsätter efter eget gottfinnande hela tiden, säger Bitstamp-laget.

I en intervju med bitcoinanalytiker Tone Vays, Jimmy Song, huvud arkitekt på Paxos, föreslogs det att det inte är säkert att omedelbart dra tillbaka eller kreditera BCH strax efter gaffeln när det gäller säkerhet.

Det är därför fortfarande möjligt att utbyten som GDAX, Gemini och Bitstamp kan besluta att kreditera konton med BCH i framtiden, snarare än att rusa in i utvecklingen av ett specifikt system för att möjliggöra BCH-uttag direkt efter gaffeln.

Alla bitcoinutbyten i Kina stödjer BCH-återkallande, majoritet till listan BTC / BCH Trading Pair

Tidigare i veckan erbjöd den lokala kinesiska cryptocurrency-nyhetsbyrån CnLedger ett diagram som visar beslutet från alla kinesiska bitcoinutbyten i fråga om kreditering och stödjande Bitcoin Cash.Alla bitcoinutbyten i Kina kommer att fördela BCH till användare. Faktum är att de tre största bitcoinutbytena i landet, inklusive OKCoin, Huobi och BTCChina, redan har meddelat att de kommer att lista BCH / BTC-handelsparet på sina handelsplattformar.

Två av tre stora sydkoreanska bitcoin-utbyten kommer att stödja Bitcoin Cash

Bithumb, Sydkoreas största börs med över 57 procent av den sydkoreanska bitcoin-börsen, och Korbit, landets näst största bitcoin-utbyte, kommer att stödja Bitcoin Kontanter. Intressant, i likhet med större börser i Kina, syftar Bithumb och Korbit till att möjliggöra BCH-handel om den får traktion bland cryptocurrency-investerare och handlare.

Ännu viktigare kommer sydkoreanska bitcoin-utbyten att kreditera sina kunder och alla konton med Bitcoin Cash i förhållandet 1: 1 baserat på balansen mellan bitcoinhållare under gaffeltiden.

"Om Bitcoin Cash gains traction kan vi aktivera Bitcoin Cash trading inom några dagar efter UAHF, om och när vi anser det säkert att göra det. Om vi ​​gör det planerar vi att fördela Bitcoin Cash till våra användare Bitcoin Cash i ett 1: 1-förhållande med Bitcoin, baserat på användarnas Bitcoin-balans vid tiden för UAHF (den 1 augusti klockan 9:20 KST) ", sa Korbit-laget den 26 juli 2017.

Under de kommande månaderna, som ledande bitcoin-börser på de kinesiska och sydkoreanska bitcoin-valutamarknaden bidrar till stöd för BCH-handel kommer intresset för BCH sannolikt att koncentreras på asiatiska marknader.

En fullständig förteckning över bitcoin-växlar och bitcoin-plånböcker som har tillkännagivit planer att stödja Bitcoin Cash som inte nämnts ovan kan ses nedan:

Plånböcker:

Bitcoin Classic

  Bitcoin ABC

  Brevpennor

  Brevrex

  Bäckrex

  Kraken

  Bitfinex

  Bitcoins Norge

  Mercury Cash

QuadrigaCX

  BTCBox

  Bithumb

  Korbit

  QuoineEX

  Walltime

  Lykke

  Coinspot

  Övriga

  Changelly

  Shapeshift

  Har du mer att lägga till i listan? Låt oss veta här.