Tis säsongen att ge med bitcoin

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Juli 2019).

Anonim
kommer först att tänka på under semesterperioden? Många är intresserade av att köpa gåvor till vänner och familjemedlemmar. Ändå finns det säkert ett behov av att ge dem i nöd. Under Bitcoin Black Friday ökade BitGive Foundation framgångsrikt med $ 4 850 i Bitcoin för att spara barnens Filippinska hjälpinsats för att rikta medel till Typhoon Haiyan Children's Relief Fund. Bitcoin är helt enkelt det enklaste sättet att skicka in och bearbeta donationer till organisationer som tillhandahåller lättnad runt om i världen. BitGive Foundations verkställande direktör, Connie Gallippi lade fram följande pressmeddelande:

BITGIVE Foundation - höjer $ 4, 850 för Rädda Barnen

Bitcoin Community Charity Giving Organization

(Sacramento, CA - 11 december, 2013) - TheBitGive Foundation, Bitcoin-samhällets välgörande givande organisation, gav sin första donation igår för att skydda barnen för theirTyphoon Haiyan Children's Relief Fund. Stiftelsen höjde $ 4 850, exklusivt från Bitcoin community, som en del av Bitcoin Black Friday. BitGive har också arbetat med evenemangsarrangörer för att utveckla en bredare välgörenhetsdrift som en del av Bitcoin Black Friday och involvera andra välgörenhetsorganisationer i händelsen.

Grundare och verkställande direktör för BitGive, Connie Gallippi, är mycket nöjda med Stiftelsens framsteg hittills, som lanserades tidigare i år och uppskattade att se sin första donationsdriven framgång. "Det är säsongen att ge, och vi hoppas att se fler donationer till välgörenhet i Bitcoins, inklusive BitGive och Save the Children. "Stiftelsen körs semesterpenningsdrivning" Ge en bit denna högsäsong. "

Madeline Finch, styrelseledamot och sekreterare för stiftelsen säger," Vi är glada att komma in i filantropiens värld på Bitcoin-gemenskapens vägnar, och Rädda Barnens hjälpinsatser på Filippinerna är exakt var vi vill se vår första donationsdriven gör stor skillnad. "

För att dela sin vision och fortsätta att utbilda publiken om Bitcoin och välgörenhetsgivande ger, presenterade Gallippi nyligen" Bitcoins positiva sociala konsekvenser ", tillsammans med Elizabeth Ploshay från Bitcoin Foundation Board, vid den första annualLatin American Bitcoin Conference i Buenos Aires, Argentina, 7-8 december 2013.

BitGive Foundation, som lanserades tidigare i år, är en välgörande givande organisation för Bitcoin-samhället, vars uppgift är att ge presenter till miljö- och folkhälsoproblem världen över. BitGive har fått flera tidiga donationer från Bitcoin-gruvföretagKnCMiner andButterfly Labs, som har blivit tiofaldiga i värde, liksom in-kind-donationer och tjänster från Perkins Coie, LLP och BitPay, Inc., som också behandlar Bitcoin-donationer till välgörenhetsorganisationer vid nej kosta.

Fler donationer i Bitcoin har kommit in genom den enkla tvåstegs donationsprocessen på deras hemsida.Stiftelsen har ett långsiktigt målsättning på flera miljoner dollar för globalt ge och är övertygat om att Bitcoin-samhället kommer att stödja den djärva visionen.

BitGive skulle uppskatta din donation denna högsäsong. För att stödja BitGive Foundation accepteras donationer på: // bitgivefoundation. org / donera. html

###

Kontakt:

Connie Gallippi

1-916-625-6BIT

[email protected]