Vilka experter förutser 2017 i Bitcoin och Blockchain Tech

What is Ethereum? (Maj 2019).

Anonim

Som året börjar med en heltäckande hög marknadshuvud för Bitcoin på dess åttonde födelsedagen, 2017 lovar att vara ett spännande år för Bitcoin, digital valuta och blockchain-teknik i allmänhet.

I den här första veckan i det nya året, Bitcoin Magazine nådde en rad olika tänkande ledare och intressenter i branschen att erbjuda en titt framåt.

Roger Ver, Bitcoin Evangelist och Investor

"2017 är sannolikt det bästa året för Bitcoin. Vi ser redan helt nya toppnivåer när det gäller marknadslock. Alltid nya höjder vad gäller pris per bitcoin är sannolikt precis runt hörnet också. Ingenting är mer kraftfullt än en idé vars tid har kommit, och tydligt skiljer sig pengar och stat fram strax före våra ögon. Och med den tidigare VD för Barclays Bank utses till styrelsen i Blockchain. info, jag tror att 2017 blir året då vi ser att traditionella banker blir djupt involverade i Bitcoin också. "

Eric Lombrozo, Bitcoin Core Developer och Co-CEO för Ciphrex

" 2017 kommer fortsättningsvis att se ytterligare modularisering och läggning av nätverksarkitekturer. Vi kommer också se enorma genombrott i sekretesshöjande krypto, praktiska demonstrationer av tillförlitliga - eller minimala förtroende-off-chain-protokoll med löftet om ekonomiskt genomförbara direktmikrotransaktioner och allmänna förbättringar för uppstartsmekanismer för att utvidga blockchain-nätverk med mindre social friktion. "

Kathleen Breitman, VD för Tezos

" Jag tycker att en av de mest anmärkningsvärda sakerna om det aktuella rummet är hur receptiva regulatorer har läst om användningsfall för både privata och offentliga blockkedjor . När det gäller offentliga blockkedjor tror jag att vi kommer att se tillsynsmyndigheterna fortsätta sin "vänta och se" -strategi, med tonvikt på finansiell kontroll i utbytena, men att hålla en ljus kontakt med själva tekniken. "

Alejandro De La Torre, affärsutveckling vid BTC. com

"Om demonetiseringen som vi har sett i länder som Indien och Venezuela fortsätter, förväntar jag mig att vi ser en blomning av Bitcoin intresse. En annan trend som jag ser framstår är Bitcoins säkerhet. Många användare inser att deras bitcoins inte är säkra i utbyten och byter till plånböcker som har biffigare säkerhet eller använder kylförvaring. "

Stephen Pair, grundare, VD och koncernchef för BitPay

" Jag tror att vi kommer att se ett förnyat fokus på Bitcoin blockchain. Vi får se några nya applikationer av Bitcoin blockchain som gör överraskande enkla men ändå mycket kraftfulla saker. Människor kommer att börja se Bitcoin i ett helt nytt ljus. "

Aaron Voisine, grundare och VD för Breadwallet

" Jag förutser att 2017 kommer att se att bitcoin blir erkänd som en legitim "okorrelerad tillgång" för ett stort antal pengarchefer och finansiella rådgivare .Att ha en diversifierad tillgångsportfölj är givetvis vad någon försiktig finansiell rådgivare kommer att rekommendera. Det gör det dock inte så bra om värdet av alla tillgångar går i samma riktning samtidigt. För att uppnå diversifiering måste du hålla vissa tillgångar som ökar i värde när de andra går ner. Bitcoin är ett perfekt exempel på en tillgång som har visat sig öka i värde i tider av rädsla och ekonomisk oro och en som jag tror att många pengarchefer börjar se som en försiktig tillägg till sina portföljer. "

Anthony Di Iorio, VD och grundare av Decentral och Jaxx

" Jag förutspår nya välskötta projekt som kommer att ge förbättringar och förbättringar på Bitcoin och Ethereum-infrastrukturen. projekt som jag har blickat på år 2017 är Rootstock från Argentina och Qtum från Kina. Jag är också ganska optimistisk om Zcash, Monero och Dash. "

Manfred Karrer, utvecklare och grundare av Bitsquare

"Jag förväntar mig tre saker. En, regler om kryptocurrency utbyten kommer. Två, kriget mot pengar, guld och kryptokurser kommer att accelereras. Och tre, integritetsskyddande teknologier som Monero och Zcash kommer att lyfta i vikt. "

Susanne Tarkowski Tempelhof, grundare av BitNation

" Jag finner smarta kontrakt som tillämpas i tvistlösningsriket mest spännande eftersom det har ett löfte att decentralisera några av de viktigaste samhällsdelarna : Styrning, lag och säkerhet. I en tid då endast 3% av amerikanerna känner att de alltid kan lita på sina valda tjänstemän, enligt en rapport från Pew Research Center, är denna utveckling aktuell. Flera initiativ uppkommer redan, bland annat DAMN, Decentralized Court, Crowdjury och, naturligtvis, BitNations Pangea-plattform. "

" Max Kordek, VD för Lisk

"Jag tror att VC: er kommer att upptäcka värdet av kryptokurser eller så kallade App Coins" och kommer att börja investera massivt i detta område av industri. För det andra kommer projekt som Lisk och Ethereum att vara redo att låta utvecklare dyka in i blockchain-utveckling, vilket kommer att bli en trend, precis som iOS-utveckling blev en trend och en stor industri. Slutligen blir användarupplevelse en mycket viktigare fokuspunkt för blockchain-projekt. Deras respektive ledare kommer att inse att skapa elegant användarupplevelse är en nödvändighet för att samla vanliga adoptioner. "

Trace Mayer, värd för Bitcoin Knowledge Podcast

" Bitcoins nätverkseffekter kommer att bli ytterligare förankrade under 2017. En trend som jag tror vi kommer att se är i skalbarhet via Segregated Witness, vilket kommer att lägga grunden för miljontals dagliga användare. Också många nuvarande och nya användarfall och finansiering kommer att dyka upp med ETF, vilket jag tror kommer att bana väg för stora mängder investeringskapital att komma in i branschen. "

Joey Krug, grundare av Augur

" Jag tror att den största trenden i 2017 kommer att bli den första vågen av decentraliserade applikationer som går live på Ethereum.Bitcoin låter oss skicka pengar utan tillförlitlighet, men Ethereum tillåter oss att göra saker med pengarna tillförlitligt, som att kontrollera när och när det inte kan skickas programmässigt, i en finare grad än Bitcoins script möjliggör. Det här är en stor sak eftersom det innebär att vi äntligen börjar se några roliga och praktiska konsumentfokuserade applikationer av Blockchain tech. Tänk decentraliserade prognosmarknader, decentraliserad poker och mer. "

" Alex Tapscott, medförfattare av boken "Blockchain Revolution"

"En stor centralbank kommer att leva test en digital fiat-valuta och det kommer att fungera mycket bra, vilket leder till bredare adoption. Dessutom kommer stora banker att börja skifta stora mängder av OTC-transaktioner (över disk) till realtidsavräkning på privata distribuerade ledgers. Leta efter JPMorgan, Goldman Sachs, Barclays och Santander för att leda avgiften. Och företag som är stora och små och i alla branscher kommer att börja utveckla en blockchain-strategi, anställa nyckelfärdig IT-talang och lansera piloter. Jag pratar försäkringsgivare, sjukvårdspersonal, musikmarkörer, försvarskonsulter, du heter det. Och äntligen kommer bitcoin att slå $ 2000! ”