Var gör du Bitcoin? BitScan lanserar mobila applikationer

HUR KÖPER JAG BITCOIN? (SWEDISH) (Maj 2019).

Anonim

I slutet av förra månaden lanserade BitScan sina nya mobilapplikationer, av företagets populära iOS-applikation. Appen är helt omdesignad och effektiviserad för hastighet. Dessutom har BitScan-teamet, som svar på efterfrågan från kunder, också lanserat en mobilapplikation för Android. Denna lansering kommer månader efter att företaget började sin publikfinansiering av Android-versionen, som nått en tredjedel av vägen till sitt mål på bara fem dagar i början av mars.

BitScan tillhandahåller en av de största Bitcoin-katalogerna och består för närvarande av över 6 000 köpmän i mer än 130 länder. Företaget anser att fortsatt främjande av Bitcoin-handel är nyckeln till den vanliga antagandet av den virtuella valutan. Under månaderna tidigare har BitScan fokuserat på utvecklingen av sina mobila plattformar och webbsidor och utformat dem för att stödja effektivitet, snabbhet och skalbarhet för sina användare.

BitScan for Android släpptes den 25 mars och mycket som iOS-programmet, ger användarna en källa till Bitcoin-nyheter och en platsbaserad Bit Trade Map och Bit Trade Listing-plattform. Utgåvan av Android-versionen av BitScan stöddes av företagets ambitiösa produktutvecklingsschema som började tidigare i år. De satsade tungt på back-end-teknik och omorganiserade sina data bakom ett REST API (representational state transfer), vilket har orsakat enorma vinster i applikationsprestanda och gjort för ett enklare användargränssnitt.

Inom programmet är Bit Buzz, en nyhetsnyhet för bitcoin som gör att användarna kan fortsätta med nyheter om virtuell valuta från mobilenheten. Dessa berättelser visas på ett väldigt mobilvänligt sätt och innehåller värdefull information i cryptocurrency community - för både den grundläggande och avancerade användaren.

En av de bästa delarna av BitScans mobilapplikation är Bit Trade Map. Den här interaktiva kartan ger tips för Bitcoin-återförsäljare över hela världen och är lika lätt att använda som andra mobilbaserade kartprogram. Dessutom kan användarna även använda zoomfunktionen för att utforska varje köpman runt om i världen, vilket kanske är den mest öppna delen av applikationen. Att se de blå Bitcoin-ikonerna från de 6 000 + handlarna ger en inblick i hur stor Bitcoin-samhället har blivit sedan dess ödmjuka början för år sedan. Applikationen tar hänsyn till användarens plats och finner företag och tjänsteleverantörer i sitt område som accepterar Bitcoin. När användaren hittar verksamheten kan de undersöka sina resultat mer i detalj med en enkel fingerpress. BitScan ger också användarna kontaktuppgifter för varje handlare, inklusive telefon, e-post och webbplats.

Med hjälp av Bit Trade Listing-funktionen kan användarna se samma information som finns på Bit Trade Map, endast i listform. Listan sorteras av försäljaren närmast användarens plats och ger fortfarande ytterligare information om varje köpman när den trycks in.

BitScan har en robust och skalbar grund på plats och har uppnått en stor grepp på mobilmarknaden. Därefter kommer företaget att flytta sitt fokus för att lägga till ytterligare verktyg för att lyckas i sin vision att främja Bitcoin-handel runt om i världen. "Motpartsförtroende är förstås en stor fråga i bitcoinutrymmet", säger Rob Wilson, VD för BitScan i ett pressmeddelande från det senaste företaget. "Samtidigt som multi-signaturtekniken kommer, när kommersiellt genomförd, går något för att minska tilltroskomponenten i konsumenternas utgiftsbeslut, behöver Bitcoin ett sätt att sälja, bygga upp och visa sina förtroendeuppgifter framåt. BitScan arbetar hårt för att ge dem möjlighet att göra det. "

För att ladda ner programmet på både Android och iOS, sök helt enkelt" BitScan "i respektive appbutik.